1033 Budapest, Mozaik utca 14/a | (+36) 1-430-0014, (+36) 1-430-0015 | Írjon nekünk
Open
X

ÜHG Hitelesítő üzletág

Az IMSYS Kft. Hitelesítő üzletága üvegházhatású gáz (ÜHG) kibocsátás hitelesítési tevékenységet végez, az alábbi akkreditálási alkalmazási körök esetében:

 

Tevékenységcsoport száma Akkreditálási alkalmazási kör
1b Tüzelőanyagok létesítményekben történő elégetése, korlátozások nélkül
6 Mész előállítása, valamint dolomit és magnezit kalcinálása
8 Ipari korom előállítása

 

Hitelesítési tevékenységet jelenleg csak Magyarországon végzünk.

2014. március 6-án az IMSYS Mérnöki Szolgáltató Kft. ÜHG Hitelesítő üzletág az üvegházhatású gázok közösségi kereskedelmi rendszeréről szóló törvény szerinti hitelesítő szervezet számára a Nemzeti Akkreditáló Testület Akkreditáló Bizottsága NAH-10-0004/2014 számon megítélte az akkreditált státuszt.

Az Akkreditálási Okiratot ITT tekintheti meg.

Hitelesítési tevékenységünket MSZ EN ISO 14065:2013 szabvány szerint kiépített és bevezetett minőségirányítási rendszerünk szerint hajtjuk végre, kidolgozott eljárásainkat Minőségirányítási Kézikönyvben dokumentáltuk.

A Hitelesítő üzletág személyzete kötelezettséget vállal arra, hogy feladatait oly módon végzi, hogy az mindenkor megfeleljen a vonatkozó szabványoknak, bizottsági rendeleteknek és a tevékenységéhez kapcsolódó egyéb jogszabályok által előírt követelményeknek, útmutatásoknak, az érdekelt felek elvárásainak, valamint megfeleljenek a hatóságok és az akkreditáló testület elvárásainak.

A Társaság pártatlanság iránti elkötelezettségét a vezetőség által kinyilvánított Minőségpolitikai nyilatkozat tükrözi.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

A Minőségpolitikai nyilatkozat ITT érhető el.