+36 1 430 0014 imsys@imsys.hu

2021. július 7-én adták át a dél-koreai SungEel HiTech Hungary Kft. akkumulátor újrahasznosító gyárát Bátonyterenyén. Tekintettel a szakmai kapcsolatra, az IMSYS Kft. munkatársai is részt vettek az ünnepélyes eseményen.

SungEel Hitech Hungary Kft. új telephelye

2017-ben kerültünk kapcsolatba a SungEel Hitech Hungary Kft.-vel a környezetvédelmi engedélyek elkészítése kapcsán. Akkor még folyamatban volt a megfelelő ingatlan keresése, majd lassan megkezdődött a szigetszentmiklósi telephely engedélyeztetése, kialakítása, a technológia beszerelése, majd pedig elindult az üzemeltetés. A telephelyen elektromos gépjárműhöz kapcsolódó Li-ion akkumulátor gyártásból – majd használatból – származó hulladékot kezelnek és hasznosítanak. A meglévő telephely hamarosan kicsinek bizonyult és megkezdődött egy nagyobb keresése. A választás Bátonyterenyére esett. A tegnapi napon, július 7-én ennek a telephelynek az ünnepélyes megnyitóján jártunk.

Jó volt látni a felújított, tisztaságtól csillogó csarnokokat, a gépeket, a feldíszített, virágokkal kialakított megnyitó helyszínét, ahol a vendégek között a hivatalos szereplőkön túl a vállalat képviselői és a tevékenység megindításban nagy szerepet vállaló munkavállalók, vezetők és alvállalkozók is megjelentek. A hulladékhasznosítás hamarosan ezen a telephelyen is megindul, kívánunk nekik zökkenőmentes és eredményes működést!

További cikkek az átadóval kapcsolatban

WEBRÁDIÓ

HIPA

SG.HU

A felhasznált kép forrása: MTI.

Kövessen minket!

 

Megosztás