+36 1 430 0014 imsys@imsys.hu

Az IMSYS Mérnöki Szolgáltató Kft. Környezet- és Munkavédelmi Vizsgálólaboratóriuma Vegyész laboráns munkatársat keres.

 

Feladatok az akkreditált laboratóriumi környezetben

 • Környezeti és ipari minták előkészítése
 • Klasszikus és műszeres analitikai rutin vizsgálatok
 • Dokumentáció készítése

Az ideális jelölt

 • Vegyipari technikumi érettségi és vegyésztechnikusi, vegyészlaboránsi képesítéssel vagy vegyész Bsc végzettséggel rendelkezik
 • Felhasználói szintű MS Office felhasználó
 • Kiváló döntéshozatali és problémamegoldó képességgel rendelkezik
 • Jellemzi őt a logikus gondolkodásmód, nyitott és motiválja őt az új ismeretek megszerzése
 • Nyitott a szakmai fejlődésre

Előnyt jelent

 • B kategóriás jogosítvány
 • Angol nyelv ismerete
 • Tapasztalat spektrofotometria, kromatográfia, és titrálás területén

 

Az állás betölthető 6 vagy 8 órás nappali munkarendben, akár folyamatos tanulmányok mellett.
Pályakezdők jelentkezését is várjuk!
Munkavégzés helye: 1033 Budapest, Mozaik u. 14/a.

 

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el szakmai önéletrajzát a kiss.dora@imsys.hu e-mail címre a munkarend és bérigény megjelölésével.

Bővebben az IMSYS Kft.-ről

Az IMSYS Kft. 1996 óta segíti tevékenységével a Magyarországon és a környező országokban gazdasági és szolgáltatói tevékenységeket folytató hazai és külföldi vállalkozásokat. Első éveinkben fő tevékenységként partner cégeink minőségügyi és környezetvédelmi menedzsment rendszereinek kiépítését és fejlesztését végeztük el működésük eredményességének javításához. Ezt tükrözi cégünk elnevezése is, amely az Integrated Management SYStems (Integrált Vezetői Rendszerek) kifejezés mozaikszóvá alakításából ered.

Az eltelt évek folyamán szakmai szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítettük. Ezáltal a hazai tanácsadói piacon szinte egyedüliként mára elértük, hogy megbízóink csaknem valamennyi tanácsadói igényét integrált mérnöki tanácsadó szervezetként önállóan tudjuk teljesíteni. Ennek az anyagi előnyök mellett további pozitív velejárója, hogy partnereink a gyakran több szakterület bevonását igénylő komplex projektek elvégzése során is csak egy céggel kell hogy kommunikáljanak, mellyel jelentősen csökkennek a koordinációs feladatok és elkerülhetővé válnak az ebből adódó esetleges konfliktusok.

Cégünk jelenleg több mint harminc főállású munkatársat foglalkoztat. A projektek eredményes megvalósításához az adott szakterületen nagy hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tanácsadó, szakértő és tervező kollegákkal rendelkezünk. Társaságunk tanácsadói és szakértői tevékenységét az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok alapján kiépített és tanúsított irányítási rendszerek alapján folytatja. A mintavételi és mérési tevékenységeinket az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018, az ÜHG hitelesítési tevékenységünket az MSZ EN ISO 14065:2013 szabvány, illetve a 2018/2067/EU Rendelet szerint kiépített és akkreditált rendszerben végezzük.


Az analitikai laboratórium weboldala