+36 1 430 0014 imsys@imsys.hu

2020. március 5-én került megrendezésre a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MASZESZ) Junior Tagozatának az immár hagyománnyá vált rendezvénye, a Dulovics Junior Szimpózium. A rendezvény célja a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás és a települési vízgazdálkodás területén üzemeltetési és/vagy tudományos tevékenységet folytató fiatal vizes szakemberek számára lehetőség biztosítása az ötleteik megosztására és a szakmai kapcsolatok ápolására. Idén kilencedik alkalommal került megrendezésre a Dr. Dulovics Dezső nevét viselő rendezvény, mely a hazai vízipar és vízügy szakmai utánpótlását képező tehetséges fiatalok és a vizes szakterületek jeles képviselőinek biztosít lehetőséget az eszmecserére. A rendezvény idén is nagy résztvevői létszámmal, közel 70 fővel és 14 előadóval, sikeresen zajlott.

A Szimpóziumon az alábbi témákban hallhattunk rendkívül érdekes, innovatív és környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő technológiákról szóló előadásokat:

  • Szennyvíztisztító telepek,
  • Korszerű szennyvíztisztítási technológiák és bioszenzorok,
  • Vízellátó rendszerek,
  • Vízminőség szabályozás.

Az előadók között szerepelt kolléganőnk is „A Víz Keretirányelv szerinti ökológiai minősítési rendszer validálása statisztikai módszerekkel” című előadásával.

Megosztás