+36 1 430 0014 imsys@imsys.hu

Munkatársaink is részt vettek a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók  Szövetsége  Mérés Mintavétel Munkacsoportja által  szervezett környezetvédelmi mintavételek és mérések témakörű konferenciáján, melynek célja, hogy méréstechnikai kérdéseket a gyakorlatban történő alkalmazás/alkalmazhatóság szempontjából világítson meg, közérthető módon. A konferencia keretein belül hangsúlyt kapott az akkreditációs törvény okozta változások bemutatása. A felmerülő kérdések megvitatásába a laboratóriumi szakemberek mellett bevonták az érintett jogalkotókat, a környezetvédelmi hatóságok szakembereit és a környezetvédelmi analitikai szakmával kapcsolatban álló más szakterületek képviselőit.

A konferenciának kiemelt célja, hogy kapcsolatot teremtsen a környezetvédelmi célú mintavételeket és vizsgálatokat végzők, a környezetvédelmi célú vizsgálatok eredményeit felhasználók, és a szakterületre vonatkozó jogszabályi háttér megalkotói-gondozói között. Továbbá új mintavételi, vizsgálati innovációk bemutatására is sor került, hangsúlyozottan a gyakorlati alkalmazás szempontjából.

Szakértőink hasznos ismeretekkel és tapasztalatokkal gazdagodtak.

Konferenciáról bővebben itt: http://www.kszgysz.hu/hirek/szovetsegi-hirek/iii-kornyezetvedelmi-meres-es-mintavetel-aktualis-kerdesei-2016
Megosztás