+36 1 430 0014 imsys@imsys.hu

„Baktériumokkal a szennyezett talajok és felszín alatti vizek megtisztításáért” címmel készült interjú az innovatív kármentesítés kutatásairól.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Kovács András, kármentesítési üzletágvezető kollégánkkal 2018. júliusában készített  interjút az IMSYS Kft. által elnyert ?Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” VÁLLALATI KFI_16 című pályázattal kapcsolatban.

A projekt címe: ?Intenzifikált mikrobiológiai lebontás és analitikai módszerek fejlesztése szennyezett területek kármentesítéséhez?. A kutatás fejlesztési projekt célja egy olyan innovatív technológiákat is bemutató módszertani leírás elkészítése, ami a kísérleteken és terepi teszteken szerzett eredményeket, tapasztalatokat fogja összefoglalni. A módszertani leírás segítséget nyújt a szakmában dolgozóknak a szennyezett felszín alatti vizek és talajok megtisztítására alkalmazandó biodegradációs kármentesítési módszerek tervezéséhez, alkalmazásához.

A kollégánkkal készített teljes cikk itt olvasható: http://nkfih.gov.hu/palyazoknak/igeretes-projektek/bakteriumokkal-a-szennyezett-talajok-megtisztitasaert

Tekintse meg kármentesítési üzletágunk tevékenységét.

Megosztás