+36 1 430 0014 imsys@imsys.hu

A Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi szakemberek egyesülete – MUFOSZ 2018. április 27-én a maga nemében első nemzetközi munkavédelmi konferenciát rendezett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Dísztermében, melyen az IMSYS Kft. munkatársai is részt vettek.

A konferencián széles körben mutatták be az európai irányokat és trendeket, olyan nemzetközi jó gyakorlatokat, melyeket már egy-egy országban kipróbáltak és sikeresen alkalmaznak. A munkabalesetben elhunyt, megrokkant munkavállalók emléknapja (április 28.) alkalmából a jelen lévő munkavédelmi szakemberek megemlékeztek róluk és családtagjaikról.

A konferencia ideje alatt a konferencia-expon számos cég mutatta be termékeiket, szolgáltatásaikat, köztük az IMSYS Kft. – mint bronzfokozatú támogató – is. Munkavédelmi üzletágunk kínál ügyfeleinknek többek között munkabiztonsági és foglalkozás-egészégügyi méréseket, szabályzatok készítését, munkavédelmi kockázatértékelés elvégzését, MEBIR rendszer kiépítését és oktatását. Részletes szolgáltatásunk az üzletági oldalon érhető el: https://imsys.hu/munka-es-tuzvedelem/

Megosztás