+36 1 430 0014 imsys@imsys.hu

Az informatika talán az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág. Napjainkban egyre több cég foglalkozik szoftverfejlesztéssel, üzemeltetéssel. A startupok már nem csak, külföldön, de hazánkban is rohamos tempóban bővülnek. A cikkben szakértői szoftverfejlesztés előnyeit járjuk körbe!

Nagyon ritka, hogy két vállalat informatikai infrastruktúrája ugyanúgy épüljön fel. A szoftverek eltérhetnek egymástól, hiszen a cégek más és más módon oldják meg a rájuk bízott feladatokat. Ennek oka, hogy nem létezik az ?univerzális? program, ami mindenre jó. Minél inkább speciálisabb a probléma, annál kevésbé találunk rá megfelelő programot. A vegyipari szereplőknek sajnos számos ilyen kihívással kell szembenézniük.

Ebben az esetben praktikus megoldás a szakértői szoftverfejlesztés. A munka során különösen fontos a megfelelő egyeztetés, igényfelmérés. Ezeknek a sajátos szoftvereknek az előnyei, hogy csak olyan funkció található a programban, amire szükség van. A felhasználói felület testre szabható, ezért a szakértői szoftverek kezelése egyszerű.

De mi az, amiben a szakértői szoftverfejlesztés még eltér?

Az általános célokat szolgáló programok mögött, sokszor nincsen iparág specifikus tudás. A szakértői szoftverfejlesztés háttérét olyan szakemberek adják, akiknek évtizedes tapasztalata van, akár a vegyipar, akár a környezetvédelem területén. A szoftverfejlesztők ezt az értéket használják fel és készítenek a vevői igényeknek megfelelő, szakmailag releváns programot. Ezzel a megoldással garantálható, hogy jogszabályoknak megfelelő és felhasználóbarát programok készüljenek. A szakértői szoftverfejlesztés egyre inkább kezd  elterjedni a vállalatok között. Ennek oka, hogy  a piaci szereplők ezzel megoldással hosszú távon időt, és ezáltal pénzt spórolnak.

Végül nézzünk meg pár további előnyt:
  • A megrendelő cég egyszerre tarta a kapcsolatot a fejlesztőkkel és a szakértőkkel
  • Tetszőleges nyelven készül, akár magyarul is
  • A program tökéletesen illeszkedik a vállalat informatikai környezetébe
  • Nincsenek fölösleges funkciók
  • A fejlesztés oda-vissza alapon működik, így mindig a legkezelhetőbb felületet használhatják a cégek
  • Nem kell attól tartani, hogy a programban váratlan hiba lép fel

 

A szakértői szoftverek létjogosultsága egyre nagyobb. A vegyiparban a hiba lehetőségét minimalizálni kell, hiszen ez az egyik legveszélyesebb iparág. Az IMSYS Kft. ennek a folyamatnak a támogatásában nyújt segítséget. Amennyiben bármilyen kérdése van a szakértői szoftverekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

Megosztás