+36 1 430 0014 imsys@imsys.hu

Társaságunk szakemberei 2019. november 7-én részt vettek az Építész Tervezői Napok keretein belül megrendezett tűzvédelmi konferencián és kiállításon.

Kollégáink hasznos információkat kaptak a piac meghatározó szereplőinek aktuális tűz- és munkavédelmi célból is alkalmazható termékkínálatából (tűzgátló ajtó, tűzvédelmi takaró fólia, hő és füstelvezető nyílászárók, szellőztető rendszerek stb.).

Minden előadásról elmondható, hogy a vállalatok képviselői a termékek részletes ismertetése mellett, már a gyakorlatban is működő rendszereket mutattak be.

A konferencián előadó cégek mindegyike egész napos kiállítást tartott, ezzel az érdeklődők számára lehetőséget biztosítva az azonnali és személyes konzultációkra.

A fentieken kívül lehetőségük volt a 2020. január 22-én hatályba lépő új Országos Tűzvédelmi Szabályzattal (OTSZ) együtt változó Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek (TvMI-k) tervezett változásairól szóló előadásokat meghallgatni. A Tűzterjedés elleni, Kiürítés, valamint Hő és füst elleni védelemről szóló TvMI változásokról szóló előadások a kollégáink számára azért voltak különösen érdekesek és hasznosak, mert az előadók mind a három TvMI esetében részt vettek a módosítási folyamatokban, így első kézből kaptak tájékoztatást a változtatások okáról és fontosságáról, alkalmanként egy-egy gyakorlati példán keresztül.

A konferencián elhangzott információk elsősorban a Munka- és Tűzvédelmi üzletágunkban és az Iparbiztonsági üzletágunkban dolgozó kollégáink számára voltak hasznosak. Ha ilyen jellegű munkával kapcsolatos kérdése lenne, kérjük látogasson el honlapunkra, vagy keressen elérhetőségeink egyikén.

Megosztás