+36 1 430 0014 imsys@imsys.hu

Az Imsys Kft. 20. alkalommal rendezte meg Környezetvédelmi és Iparbiztonsági Konferenciáját, mely magas szakmai színvonalú eseménynek idén a Thermal Hotel Visegrád****superior adott otthont. Az előadók és a résztvevők között az alapvető jogok biztosának a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó helyettesét, hatósági személyeket (mind a környezetvédelem, mind a katasztrófavédelem területéről), nagy ipari vállalatok képviselőit, egyetemi előadókat, kutatókat, gyártókat, termékfejlesztőket köszönthettünk.

Akkreditált anyagvizsgáló laboratóriumunk is bemutatkozott

Idén kiemelt hangsúlyt kapott a hazai hulladékkezelés témaköre, valamint a műanyagok szerepe és újrahasznosítási lehetőségei napjainkban. Ennek kapcsán a konferencián bemutatkozott cégünk e hónapban sikeresen akkreditált anyagvizsgáló laboratóriuma, mely műanyaggyártók, autóalkatrész beszállítók, autógyárak és minden más műanyagiparban dolgozó vállalat számára végez vizsgálatokat.

A háromnapos konferencia során nemcsak kiváló előadásokat hallhattunk és új ismeretekkel lettünk gazdagabbak, de számos építő jellegű hozzászólás is elhangzott, valamint konferenciánk megszokott családias légkörében értékes szakmai viták, és jó kedélyű beszélgetések egyaránt kialakultak a résztvevők között.

Konferenciánk sikere arra inspirál minket, hogy jövőre is folytassuk ezt a nagy múltú és eredményes sorozatot.

Az elhangzott előadások diasorai az érdeklődők számára az alábbi linken tekinthetők meg: https://imsys.hu/xx-kornyezetvedelmi-es-iparbiztonsagi-konferencia/

Megosztás