+36 1 430 0014 imsys@imsys.hu

Sok más gyakorlatban is hasznosítható kérdés mellett a környezetvédelmi támogatások is szóba kerülnek az Agrárminisztérium november 11-i, A környezettechnológia jelene és jövője című konferenciáján. A környezetvédelmi fejlesztések időigényesek, ezért minden cégnek alapvető érdeke, hogy időben értesüljön a soron következő uniós költségvetési időszakra kiírt támogatási és pályázati lehetőségekről. Ebben segít a konferencia harmadik blokkja, amely a környezetvédelmi támogatásokat állítja a középpontjába.

Az előadások révén a hallgatók első kézből tájékozódhatnak a meghívott szakemberektől. Így például az Innovációs és Technológiai Minisztérium osztályvezetője, Dálnoky Noémi az EMAS, az ökocímke és a mikroműanyagok támogathatóságáról tart előadást. Őt követi Németh Olivér, a Gazdaságfejlesztési Igazgatóság IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. igazgatója, aki a Zöld Nemzeti Bajnokok programot ismerteti, amely alapvetően a környezettudatos, zöldgazdasághoz kapcsolódó vállalkozásokat támogatja. Utána Dr. Hollósi Krisztinától és Mészáros Gergelytől, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal képviselőitől a Horizont Európába kaphatunk betekintést, amely az Európai Unió 95,5 milliárd euró összköltségvetésű kutatási és innovációs keretprogramja. Végezetül, Guti András, az Agrárminisztérium Környezetfejlesztési- és stratégiai Főosztályának fejlesztéspolitikai referense vezeti be a hallgatóságot az Európai Unió környezetvédelmi és éghajlat-politikai programjába, a Life-ba. A tematikus blokkot pedig kerekasztal beszélgetés követi, ahol bővebb válaszokat is kaphatnak az érdeklődők a kérdéseikre.

A környezetvédelmi támogatások mellett a konferencián szó lesz még az ökoinnovációról és a műanyagok környezeti hatásairól. Fontos, hogy az esemény ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi gombra kattintva lehet november 8-ig.

Regisztráció

Bővebb információ a konferenciáról

Kövessen minket!

 

Megosztás